Jdi na obsah Jdi na menu
 


Broskvová bowle

21. 2. 2011

Ingredience:

2 broskvové kompoty

100g pískového cukru

4dl rumu

šťáva ze 2 pomerančů

1l bílého (červeného) vína

1l sodové vody nebo sektu

 

Příprava:

Broskve necháme okapat (šťávu z kompotu dáme vychladit), nakrájíme na kostičky, dáme do skleněné mísy na bowli nebo do skleněného džbánu, zasypeme cukrem, zalijeme rumem, šťávou z pomeranče a částí vína tak, aby bylo ovoce zakryté. Necháme asi 2 hodiny odležet, několikrát promícháme. Pak přidáme šťávu z broskví a zbytek vína. Dáme do chladničky. Před podáváním přilijeme sodovku nabo sekt a podáváme v hrníčku se lžičkou.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář