Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bramborový salát s tuňákem a zeleninou

21. 2. 2011

Ingredience:

500 g uvařených a oloupaných brambor, 1 hlávkový salát, 2 plechovky tuňáka, 3 rajčata, 1 větší červená cibule, 200 g libové anglické slaniny, pažitka, 1 salátová okurka, 6 lžic olivového oleje, 2 sáčky MAGGI Harmonie Chuti, 1 svazek ředkviček, sůl, pepř, 1 lžíce vinný ocet.

Pracovní postup:

Uvařené brambory nakrájíme na kostky, okořeníme solí a pepřem, přidáme na plátky nakrájené ředkvičky a okurku, nasekanou pažitku a na rozpuštěné slanině opečenou nakrájenou cibuli.

MAGGI Harmonie Chuti rozmícháme ve vodě, přidáme olej, vinný ocet a nalijeme na nakrájenou zeleninu. Přidáme maso z tuňáka a jemně promícháme. Listy hlávkového salátu natrháme na talíř a přidáme promíchaný salát. Podle potřeby můžeme přidat olej a vinný ocet

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář