Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bramborový salát

21. 2. 2011

Ingredience pro přípravu 5 porcí:

1 kg brambor (1,5 kg) | 3 mrkve | 2 vejce vařená | 2 cibule | 2 balení zakysané smetany | 1 konzerva hrášku | 2 lžíce plnotučné hořčice | 2 lžíce cukru moučka | 1 kostka MAGGI Bylinky česnek a petržel | 2 lžíce octa | 1 petržel

Příprava:

Brambory uvaříme ve slupce s 1/2 kostky MAGGI Bylinky česnek a petržel, s druhou polovinou uvaříme zbývající zeleninu mrkve, petržel. Uvaříme vejce natvrdo. Nakrájenou cibuli dáme spolu s octem a cukrem moučkou do hrnce, stáhneme po varu (cibule zcukernatí).

Uvařené brambory, mrkev, petržel a vejce na sítku nakrájíme. Přidáme 2 kelímky zakysané smetany a zalijeme cibulí (v zálivce z octu a cukru). Promícháme, díky maggi již nemusíme solit, přidáme mletý pepř, podle chuti jemně dosolíme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář