Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nugátoví ježci

12. 12. 2010

Ingredience:

7 dkg strouhaných piškotů

5 dkg moučkového cukru

5 dkg strouhaných ořechů

5 dkg rozpuštěného másla

1 vejce

1 lžíce kakaa

2 lžíce rumu

trochu citrónové kůry a mleté skořice

 

Postup:

Cukr prosijeme s kakaem, přidáme piškoty, ořechy, máslo, vejce rozšlehané v rumu. Ochutíme citrónovou kůrou a skořicí. Lžící klademe hromádky těsta na prkýnko, upravíme do tvaru ježečka, bodlinky napícháme z nudliček oloupaných mandlí, očička uděláme z rozinek, necháme v chladu tuhnout.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář