Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o holkách pro vás ;)

12. 12. 2010

1. Nečekejte, že se Vám vaše holka svěří se vším.. ;) od čeho má asi nej.. kámošky ? ( neberte si to tak.. ;) většina holek to takhle dělá ;)

2. Holky mají rádi když se jim budete hodně věnovat .. ;) (nemusíte uplně, ale tak aby si připadala, že jí pořád milujete)

3. Holky..prostě potřebujou pořád vědět že nemáte jinou.. atd.. ;) Takže jim vyznávejte lásku… ;) Ale ne moc, někdy je to dokáže dost štvát xD

4. Holky se potřebujou někdy vybrečet.. třeba když ztratí kamarádku atd.. ;) Spolejhaj se, že jim budete oporou a nastavíte rameno na vybrečení ;)

5. Holky mají ve zyku se kamarádit s klukama.. ;) Nemusíte vůbec žárlit.. ;) když řekne že jsou to jenom kámoši .. tak sou ! ;) kdyby nebyly tak s váma už teď neni ;)

6. Holky umí hodně žárlit.. ;) pokud jí pořád opravdu milujete .. ;)kupte jí třeba nákou maličkost .. ;) i kdyby to mělo být třeba lízátko .. ( ona si uvědomí že je jenom ona ta na 1. místě..., protože proč by ste za ní jinak vyhazoal prachy ? xD

7. občas se Holky potřebují hádat .. ;) (je to prostě instinkt) nechte jí poslední slovo.. ;) bude to tak lepčí ;) protože co se říká ? : pří hádce má žena vždycky poslední slovo .. to co řekne muž poté už je začátek nové hádky.. ;)

8. Je jasný , že máte kámoše, kterým se nelíbí že jste pořád s NÍ, zkuste jí vysvětlit že nemáte jenom jí i když jí moc milujete ;) určitě to pochopí ;)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jen ja a martin

(jan, 6. 3. 2012 20:55)

ja a martin jse nej kmoši an vždi